top of page

Splošni pogoji poslovanja

Psihoterapija Nežnost, Neža Štular, s.p. (v nadaljevanju upravljalec), na spletnem mestu www.psihoterapija-neznost.si objavlja Splošne pogoje poslovanja (v nadaljevanju Splošni pogoji). Splošni pogoji so uporabnikom spletnega mesta prosto dostopni. Uporabnik z dostopom na spletno mesto potrjuje, da je seznanjen in soglaša s splošnimi pogoji ter jih v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema. Upravljalec si pridržuje pravico, da jih brez obvestila kadarkoli dopolni oz. spremeni.

Spletno mesto www.psihoterapija-neznost.si upravlja lastnica spletne strani, Neža Štular, s.p. (v nadaljevanju upravljalec). Upravljalec ni zavezan posodabljati vsebin spletnega mesta, kljub temu pa jih lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila dopolni in/ali spremeni. Upravljalec odgovarja za vsebino in delovanje spletnega mesta, razen v primerih, na katere nima vpliva. Trudi se odpravljati tehnične in vsebinske napake, da bi uporabnikom omogočil nemoteno uporabo spletnega mesta ter čim boljšo izkušnjo. Trudi se, da se uporabnik na spletni strani počuti varno.

Upravljalec ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo pri uporabniku, če je le-ta posledica nepravilne uporabe spletnega mesta, neupoštevanja splošnih pogojev, tipkarskih ali slovničnih napak, občasnih motenj delovanja spletnega mesta, neustrezne, nepravilne in netočne vsebine (vsebine na spletnem mestu so zgolj informativne narave), nepravilne interpretacije objavljene vsebine, podatkov in informacij na spletnem mestu, vzpostavljanja povezave do drugih spletnih strani (povezave do drugih spletnih strani uporabnik vzpostavlja na lastno odgovornost).

Spletna stran www.psihoterapija-neznost.si je avtorsko in intelektualno delo in last upravljalca in je zaščitena z avtorskimi pravicami. Podatkov spletne strani ni dovoljeno spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati ter jih uporabljati za komercialne in javne namene. Uporabnik lahko vsebine in gradiva uporablja le za osebne namene, pri čemer mora upoštevati vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in jih ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja upravljalca.

Slike, prikazane na spletnem mestu so last Psihoterapije Nežnost oz. so objavljene z dovoljenjem lastnika. Uporaba slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih in intelektualnih pravic ter predpisov o varstvu osebnih podatkov. Blagovne znamke, logotipi in zaščitni znaki, ki so prikazani na spletnem mestu Psihoterapije Nežnost, so prav tako last upravljalca. Brez pisnega dovoljenja lastnika uporaba in razdeljevanje nista dovoljena.

Morebitna vprašanja, pripombe in želje lahko posredujete na e-naslov psihoterapija.neznost@gmail.com.

bottom of page